Marketing města Šumperk - Navrátilová, Lucie (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce charakterizuje marketingové prostředí města Šumperk a provádí analýzu marketingu ve městě, hodnotí ho a navrhuje řešení.
Marketing of the town Šumperk
Keywords: Marketing; Marketingový mix; SWOT analýza; Šumperk; veřejná správa