Úroveň znalostí dospívajících dívek o antikoncepčních metodách - Sedláčková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2022)
Úroveň znalostí dospívajících dívek o antikoncepčních metodách je tématem bakalářské práce, která je teoreticko-průzkumná. V části teoretické je popsáno období adolescence, plánované rodičovství, antikoncepce a její možné antikoncepční metody. Průzkumná část se zabývá znalostmi dospívajících dívek o antikoncepci, kde jsou uvedeny výsledky z dotazníkového šetření.
The level of knowledge of adolescent girls about contraceptive methods
Keywords: antikoncepce; dospívání; plánované rodičovství; úroveň znalostí; contraception; adolescence; planned parenthood; level of knowledge