Dyslexie, Dysgraphie im Deutschsprachenunterricht - Krčová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se týká práce s dyslektiky a dysgrafiky ve vyučování německého jazyka. Popisuje zde některé z možností moderní výuky cizích jazyků.
Keywords: pedagogika; výuka jazyka; dyslektické děti; dysgrafie