Testování účinnosti sporucidního prostředku na vybrané druhy plísní - Nikolovová, Romana (Univerzita Pardubice, 2006)
Účinnost a využití pěnotvorného dezinfekčního činidla Hvězda.
Testing effectivity of sporecide agent on selected fungi species
Keywords: dezinfekce; fungicidy; mikromycety