Technologické postupy práce distribučního centra - Bittner, Jiří (Univerzita Pardubice, 2005)
Analýza technologických postupů práce a jejich vlivu na výši příjmů a nákladů distribučního centra. Návrh opatření vedoucích k zvýšení příjmů na takovou výši, aby byly pokryty náklady na jeho provoz.
The technological processes in a centre of distribution
Keywords: Logistika; zasilatelství; skladovací technika; nákladová analýza