Letecká záchranná služba - Malina, Eduard (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce se zaměřuje na leteckou záchrannou službu České republiky a západočeského regionu. Je popsána činnost letecké záchranné služby při vzniku dopravní nehody a možná zlepšení za použití nových technologií.
Helicopter emergency medical service
Keywords: helicopter emergency medical service; helicopter; Letecká záchranná služba; vrtulníky; eCall