Die häufigsten Probleme bei der Aussprache der Deutschen Vokale und Konsonanten - Tomanová, Alice (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce je zaměřena na problematiku výslovnosti některých německých samohlásek a souhlásek ve vyučování.
Nejčastější problémy při výslovnosti německých souhlásek a samohlásek
Keywords: němčina; výslovnost; výuka; fonetika