Strategie regionálního rozvoje mikroregionu Kralovicko - Jáchym, Václav (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor v práci provádí analýzu mikroregionu Kralovicko a sestavuje rozvojovou strategii.
Regional development strategy of microregion Kralovicko
Keywords: Regionální politika; regiony; Regionální rozvoj; Strategie