Mobilní aplikace průvodce po městě Pardubice - Jelínek, Michal (Univerzita Pardubice, 2025)
Cílem práce je vytvoření mobilní aplikace, která běžným uživatelům zobrazí nebo doporučí památky, restaurace, kavárny, hotely, penziony a další zajímavá místa, které mohou navštívit v Pardubicích. Bude umožňovat navigovat uživatele na tato místa a ohodnocovat je. Bude umět zobrazit informace o daných místech a památkách a bude umět pracovat s polohou uživatele. V teoretické části aplikace student rozebere existující alternativy, pardubické informační portály a weby a obecně další průvodcovské aplikace. V praktické části student navrhne a implementuje samotnou mobilní aplikaci. Mobilní aplikace by měla být vytvořena pomocí jazyku C# (nebo Java) a studentem zvoleného frameworku.
Mobile app guide to the city of Pardubice
Keywords: mobile application; Pardubice; tourist guide; place recommendation; location services; mobilní aplikace; turistický průvodce; doporučování míst; polohové služby