Systém pro správu závěrečných prací - Chyška, Jan (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací informačního systému pro správu závěrečných prací. Cílem je vytvořit webovou aplikaci umožňující evidenci bakalářských a diplomových prací, jejich správu vedoucími a studenty a zpřístupnění výsledných dokumentů. Systém je realizován s využitím platformy .NET 9, architektury ASP.NET Core MVC, databázového serveru Microsoft SQL Server a moderních webových technologií (HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, jQuery, JSON).
Information system for final thesis management
Keywords: webové aplikace; informační systémy; MVC; SQL Server; závěrečné práce; ASP.NET; web applications; information systems; MVC; SQL Server; final theses; ASP.NET