Možnosti využití geomarketingu v rámci České pošty, s.p. - Zitová, Eliška (Univerzita Pardubice, 2010)
Obsahem diplomové práce je charakteristika geomarketingu a návrh jeho zavedení na České poště, s.p., s následným ekonomickým zhodnocením doporučeného řešení. Cílem práce je na základě daných skutečností a výchozího současného stavu na České poště, s.p. stanovit nejvhodnější a ekonomicky optimální řešení.
The possibilities of the usage of geomarketing within the Czech post, s.p.e.
Keywords: Geomarketing; Česká pošta; geografie; Direct mailingové služby; Direct Mail; Czech post; s.p.e; geography; Direct mailing services