Návrh a realizace ovládací jednotky pro přestavník EP600 - Drtil, Vojtěch (Univerzita Pardubice, 2025)
Tato práce pojednává o výhybkách, přestavnících a jejich vzájemné interakci, ale hlavně popisuje tvorbu, činnost a obsluhu ovládací jednotky pro elektromotorický přestavník typu EP 600.
Project and Realisation of Control Unit for Switch Drive Type EP600
Keywords: železniční výhybky; přestavníky; relé; bezpečnost; railway switch; switch drive; relay; safety