Problematika volby vhodného systému výběru poplatků za odvoz tuhého komunálního odpadu - Pichová, Romana (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce je zaměřena na odpadové hospodářství České republiky s důrazem na tuhý komunální odpad a poplatky za jeho odvoz. Praktická část se zabývá systémy výběru poplatků za odvoz tuhého komunálního odpadu ve vybraných obcích a zhodnocením těchto systémů.
The problems of selection a suitable system of collection charges paid for solid municipal waste
Keywords: waste economy; waste; municipal waste; Charges; Odpadové hospodářství; odpad; komunální odpad; poplatky