Produktivita práce řidičů ve společnosti Omega Servis Holding a. s. - Vakaliu, Christiana (Univerzita Pardubice, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá produktivitou práce řidičů ve společnosti Omega Servis Holding a. s. V první kapitole je uveden teoretický základ pro diplomovou práci. Dále práce pokračuje druhou kapitolou, která se zaměřuje na analýzu produktivity práce řidičů ve výše uvedené společnosti. Následně navazuje kapitola třetí, ve které jsou uvedeny návrhy na zvýšení produktivity práce řidičů ve společnosti a tyto návrhy jsou dále zhodnoceny v poslední, čtvrté kapitole práce.
Labor productivity of drivers in Omega Servis Holding a. s. company
Keywords: produktivita práce; motivace; stimulace; zaměstnanci; dopravní společnost; řidiči; labor productivity; motivation; stimulation; employees; transport company; drivers