Analýza dat s využitím služby Google Analytics - Kyral, Daniel (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářské práce "Analýza dat s využitím služby Google Analytics" se zaměřuje na vymezení webové analytiky, vysvětlení pojmů souvisejících s webovou analytikou a popisu nástroje Google Analytics. Provedena je analýza webových stránek určených pro uchazeče o studium na Fakultě ekonomicko-správní z hlediska různých metrik webové analýzy.
Data analysis using Google Analytics
Keywords: webová analytika; Google Analytics; analýza návštěvnosti; metriky; web analytics; Google Analytics; clickstream analysis; metrics