Mikrobiom kůže - Kozáková, Hana (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce pojednává o kožním mikrobiomu. Zabývá se faktory, které mají vliv na kožní mikrobiom, jako je správná funkce kůže, vnější a vnitřní prostředí. Zaměřuje se především na onemocnění spojená s dysbiózou.
Human Skin Microbiota
Keywords: kožní mikrobiom; kůže; mikroorganismy; onemocnění; imunita; skin microbiome; skin; microorganisms; disease; immunity