Reengineering divize zasílatelství ČMKS HOLDING, a. s. - Pechová, Marcela (Univerzita Pardubice, 2003)
Práce podává návrh reengineeringu divize zasilatelství ČMKS holding, a. s., popisuje permanentní zdokonalování, ekonomické vyhodnocení a návrh implementace navržených opatření.
Reengineering of ČMKS HOLDING, a. s. forwarding division
Keywords: Reengineering; řízení podniku; zasilatelství; divize; holdingové společnosti; dopravní podniky