Agenturní zaměstnávání jako způsob flexibilní personální politiky - Halbichová, Kamila (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se zabývá problematikou agenturního zaměstnávání v podmínkách českého trhu práce. Je zde popsána činnost a povinnosti agentur práce, dále pak jejich kontrola a v neposlední řadě i postavení cizích státních příslušníků v českém pracovním prostředí. V praktické části bude proveden rozbor agenturního zaměstnávání před hospodářskou krizí a v současnosti.
Recruitment agency employing as a method of flexible personal policy
Keywords: zaměstnávání; agentury práce; zaměstnání; zprostředkování; employing; employment agencies; employment; arrangement