Vliv grafického designu na vnímání značky - Koblásová, Magdalena (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce zprostředkuje vhled do oblasti grafického designu, popisuje důležitost tvorby značky a sleduje proces tvorby vizuální identity. Zabývá se podrobněji prvky, které obsahuje logomanuál a popisuje jednotlivé kroky jeho vzniku. Část rozebírá charakteristiku úspěšného loga s příklady log z praxe. Výsledná práce je proces tvorby vizuálního stylu a logomanuálu reálného projektu, který bude následně využit v praxi.
The influence of graphic design on brand perception.
Keywords: tvorba značky; logomanuál; vizuální identita; logo; grafický design; brand; logomanual; visual identity; logo; graphic design