Systém plánování materiálových požadavků a výrobních zdrojů ve společnosti BMTech Cz Manufacturing s.r.o. - Kumprechtová, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem diplomové práce je představení společnosti BMTech, ohlédnutí za historií vzniku společnosti, zmapování procesu výrobní plánování a návrh optimalizace tohoto procesu. Práce je rozdělena do čtyř kapitol, přičemž první kapitola se zabývá historií a součastností společnosti. Druhá část je věnována samotnému výrobnímu plánování, tedy vysvětlení základních pojmů výrobního plánování. Třetí a čtvrtá část se věnuje zmapování a analýze součastného stavu výrobního plánování společnosti, optimalizačnímu řešení a následně ekonomickému zhodnocení tohoto zlepšení.
Planning system of material requirements and manufacturing resources in BMTech Cz Manufacturing s.r.o.
Keywords: výrobní plánování; materiálové požadavky; výrobní zdroje; vývojové diagramy; forecasting; production plannig; material requirements; manufacturing resources; flow charts