Možnosti zavedení služeb městské karty pro Zlín a okolí - Doležel, Marek (Univerzita Pardubice, 2010)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi zavedení a využití městské karty v souměstí Zlín - Otrokovice. Teoretická část obsahuje pojednání o technologii pro zavedení komplexního systému potřebného pro zavedení městské karty. Praktická část se skládá ze tří částí a to z analýzy poptávky po městské kartě, návrhu potřebných zdrojů a nástin technických potřeb pro její zavedení. Poslední částí je porovnání současného stavu a navrhovaného stavu po zavedení městské karty.
Installation possibilities relating of the city card services for town Zlín and surrounding
Keywords: městská karta; multifunkční karty; bezkontaktní čipová karta; čtecí zařízení; Odbavovací systém; elektronické peněženky; Zlín; Otrokovice; city card; multifunctional card; contactless chip card; cards reader; check-in system; electronic wallet; urban public transport