Daňové úpravy a jejich akceptace veřejností - Skalický, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem aktuální změny v daňovém systému České republiky. Součástí práce bude také průzkum znalostí daňové problematiky v určité skupině respondentů a jeho následné zpracování.
Tax adjustments and public acceptance
Keywords: daně; daňové změny; historie daně; taxes; tax changes; history of taxes