Analýza dopravy ve městě Přerově v kontextu se zvýšením bezpečnosti - Vylíčilová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2011)
Práce se věnuje problematice dopravy a bezpečnosti ve městě Přerově. Vymezuje místa s nižší bezpečností a snaží se navrhnout optimální řešení pro zvýšení bezpečnosti dané lokality.
Analysis of traffic in town Přerov in context with increase in safety
Keywords: Přerov; doprava; bezpečnost; silniční doprava; železniční doprava; cyklistická doprava; parkoviště; dopravní politika; transfer; safety; road transfer; railway transfer; cycling transfer; park; transport policy