Aktivní politika zaměstnanosti v České republice - Vodičková, Hana (Univerzita Pardubice, 2011)
Diplomová práce se zabývá využitím nástrojů aktivní politiky zaměstnanosti při řešení nezaměstnanosti v České republice. Má za cíl definovat a specifikovat její jednotlivé nástroje v rámci státu a vliv zmíněných nástrojů na snižování nezaměstnanosti v regionu Chrudim ve sledovaném období 2007 - 2009.
Active Employment Policy in the Czech Republic
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; aktivní politika zaměstnanosti; uchazeč o zaměstnání; region Chrudim; labour market; unemployment; active employment policy; job applicant; the region of Chrudim