Definování požadavku na top manažery ve veřejné správě - Vöröšová, Jana (Univerzita Pardubice, 2008)
Náplní této bakalářské práce je definování všech konkrétních požadavků, které jsou potřebné k výkonu funkce top manažera ve veřejné správě, jejich analýza a porovnání důležitosti těchto požadavků. Dále se tato práce zabývá Magistrátem města Pardubice, nejvíce jeho jednotlivými odbory a požadavky na vedoucí těchto odborů.
Definition of qualification on top manager in public service
Keywords: manažeři; předpoklady; magistráty; odbory; veřejná správa; Public service; managers; expectations; Municipal Authorities; departments