Spracovanie dát o polohe z GPS lokátora - Skotnický, Šimon (Univerzita Pardubice, 2019)
V tejto bakalárskej práci sa zabývame problematikou GPS lokátorov. Najskôr sme teoreticky popísali problematiku a potom vyvinuli funkcie v programovacom jazyku Javascript, ktoré dokážu vyhladzovať výsledky a z nepresných zhlukov bodov to vypočíta a nakoniec vykreslí Heat mapu. Poskytuje tak možnosť pre akýkoľvek komerčný software, aby na základe týchto funkcií zlepšili užívateľský komfort.
Position data processing from GPS locator
Keywords: GPS; mapy; Heat mapa; Javascript; stred súradníc; GPS; maps; Heat map; Javascript; coordinate center