Modelový integrovaný taktový jízdní řád ve vybrané oblasti - Steiger, Radek (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce se zabývá možností vytvoření Integrovaného taktového jízdního řádu ve vybraném regionu s využitím železniční dopravy jako páteřního druhu dopravy. Je zde zmapována současná situace hromadné dopravy v regionu Kroměřížska, Zlínska, Přerovska a Prostějovska na jednotlivých linkách a tratích a navržena nová studie ve formě Integrovaného taktového jízdního řádu. Navrhovaná varianta je porovnána se současným stavem.
A model interacted tact time-table in selected region
Keywords: taktový jízdní řád; Integrovaná doprava; městská hromadná doprava; železniční doprava; autobusová doprava