Vliv těžební činnosti na životní prostředí - Kalašová, Irena (Univerzita Pardubice, 2004)
Cílem práce je analyzovat vliv těžební činnosti na jednotlivé složky životního prostředí a ukázat snahu těžebních společností o snižování následků těžební činnnosti do budoucna.
The influence od mining on the environment
Keywords: Životní prostředí; těžba; hornictví; ukazatele