Přeložka silniční komunikace u obcí Řepníky a Pustina - Talácko, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2008)
Předmětem řešení této práce je novostavba jižního obchvatu obcí Řepníky a Pustina v Pardubickém kraji. Novostavba bude realizována z důvodu lepšího spojení mezi sousedními obcemi. Nová komunikace je řešena s ohledem na hospodárnost, estetiku a životní prostředí.
Outflanking manoeuvre road communication close to the villages Řepníky and Pustina
Keywords: Komunikace; směrové řešení; přeložky; communications; directive solving; outflanking manoeuvres