Identifikace ropných látek metodou infračervené spektrometrie - Darmovzal, Jan (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou identifikace ropných látek ve vodě metodou infračervené spektroskopie s Fourierovou transformací.
Identification of petroleum hydrocarbons by IR spectrometry
Keywords: ropné látky; Identifikace; Voda; infračervená spektroskopie