Implementace strategické hry - Stránský, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou strategické počítačové hry v herním enginu Unity. V první části jsou popsány základní pojmy a nástroje použité při tvorbě hry. Následně jsou popsány obecné i praktické postupy, podle kterých byla hra vytvářena, a také popis vytvářené hry. Závěrečná část práce se zabývá praktickými problémy vzniklými při implementaci hry a popis funkcí, možností a podoby hry jako výsledného produktu.
Strategic game implementation
Keywords: engine; Unity; asset; program; programovací jazyk; skript; hra; engine; Unity; asset; program; programming language; script; game