Vybrané problémy v řízení lidských zdrojů v organizacích v ČR - Šimáček, Martin (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato bakalářská práce uvádí v první kapitole základní pojmy řízení lidských zdrojů. Druhá kapitola popisuje problematiku řízení pracovního výkonu. Třetí kapitola je zaměřena na porovnání vybraných aspektů řízení lidských zdrojů u podniků v České republice, jejich analýzu a zhodnocení. Zdrojovými daty jsou informace z dotazníků, které vyplnili studenti předmětu "Personalistika" se zaměstnanci v podnicích podle vlastního výběru.
Selected issues in human resource management in organizations in the Czech Republic
Keywords: řízení lidských zdrojů; řízení pracovního výkonu; hodnocení zaměstnanců; vzdělávání; human resource management; performance management; employee ratings; education