Co pro rovery a rangers znamená skauting - Půtová, Veronika (Univerzita Pardubice, 2021)
Bakalářská práce je zaměřena na skauting, konkrétně na téma, co pro rovery a rangers znamená skauting. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětleno, co znamená skauting, stručná historie světového a českého skautingu, ideové pilíře skautingu a jednotlivé věkové kategorie, se kterými lidé ve skautu pracují. V praktické části je proveden kvantitativní výzkum, který je zaměřen na téma, co pro rovery a rangers znamená skauting. Výzkum je proveden pomocí dotazníkového šetření.
What scouting means to rovers and rangers
Keywords: skauting; historie; věkové kategorie; roveři a rangers; vliv; scouting; history; age categories; rovers and rangers; influence