Modernizace železniční stanice Týniště nad Orlicí - Langr, Pavel (Univerzita Pardubice, 2009)
Cílem práce bylo řešení rekonstrukce železniční stanice, včetně zaústěných traťových úseků. Navrženo bylo několik variant. Jedna z nich byla zpracována podrobněji.
Modernization of railway station Týniště nad Orlicí
Keywords: Rekonstrukce; modernizace; Optimalizace; železniční stanice; etapizace prací; Reconstruction; modernization; Optimization; railway stations; sequence of railway reconstruction