Komplexní pojištění životních rizik - Šedivá, Simona (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na životní pojištění a jeho investiční složku u ČSOB Pojišťovny. Nejprve jsou definovány základní pojmy, pak i investiční a pojistné produkty. Dále jsou vymezené modelové příklady a u nich nastaveny pojistné a investiční produkty.
The Complex Insurance of Life Risks
Keywords: životní pojištění; investice; ČSOB Pojišťovna; life insurance; investment; ČSOB Pojišťovna