Obnova vozového parku TAG Industry s.r.o. - Šabatka, Jan (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce je zaměřena na problematiku týkající se obnovy vozového parku podniku a způsobu jeho financování. V první kapitole je teoreticky vymezen vozový park a jsou zde uvedeny možnosti jeho financování. Ve druhé kapitole je provedena analýza struktury vozového parku a způsobu jeho financování v TAG Industry s.r.o. Třetí kapitola obsahuje návrh obnovy vozového parku, včetně možností jeho financování.
Fleet renewal at TAG Industry Ltd.
Keywords: vozový park; obnova vozového parku; úvěr; leasing; dlouhodobý majetek; fleet; fleet renewal; credit; leasing; fixed assed