Ŕízení rizik projektu - Jurmanová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2013)
Projektový manažer pracuje s riziky, kterým musí čelit. Tato diplomová práce pojednává o problematice rizik projektu, rizikovém managementu, metodách řízení a snižování rizika. Na konkrétním projektu z praxe jsou zhodnocena projektová rizika a způsoby jejich řešení. Součástí práce je dotazníkové šetření, jehož cílem je zmapovat oblast managementu rizik v České republice.
Project risk management
Keywords: projekty; riziko; management rizik; vzdělávání; dotazníkové šetření; projects; risk; risk management; education; questionnaire inquiry