Integrovaný plán rozvoje cestovního ruchu v turistické oblasti Chrudimsko-Hlinecko - Sotonová, Martina (Univerzita Pardubice, 2009)
Bakalářská práce se zabývá rozvojem cestovního ruchu v turistické oblasti Chrudimsko-Hlinecko. Hlavním cílem práce je analyzovat stav cestovního ruchu v turistické oblasti a navrhnout integrované řešení na zlepšení situace v této destinaci. Práce je postavena především na vlastním pozorování aktuální situace v regionu a informacích, které poskytli zástupci jednotlivých mikroregionů.
Integrated tourism development plan of the tourist district of Chrudimsko-Hlinecko
Keywords: Cestovní ruch; Chrudim; Strategie; strategické plánování; Tourism; strategies; strategical planning