Diagnostika pamětí typu RAM pro systémy na architektuře x86 - Pumr, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zaměřuje na problematiku poruch pamětí typu RAM na architektuře x86. Zabývá se příčinami jejich vzniku, jejich projevy a způsoby jejich detekce. Obsahuje přehled nejběžnějších algoritmů pro detekci těchto poruch, srovnání jejich detekčních schopností a příklady implementace těchto algoritmů do hardwarových a softwarových testerů.
Diagnostics of the random access memories (RAM) for systems on architecture x86
Keywords: faults; Algorithms; diagnostics; RAM; x86; poruchy; Algoritmy; Diagnostika