Dostupnost autobusových zastávek MHD v Chrudimi - Mlatečková, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2014)
Tato práce řeší problematiku časové dostupnosti zastávek MHD v Chrudimi. Analyzuje současný stav docházkových vzdáleností zastávek MHD od sebe navzájem a docházkových vzdáleností od určených bodů zájmu k těmto zastávkám MHD. Dále se tato práce věnuje posouzení analýzy a zjištěných dat a snaží se navrhnout řešení pro zlepšení analyzované situace.
Availability of bus stops of public transport in Chrudim
Keywords: docházková vzdálenost; dostupnost; Chrudim; městská hromadná doprava; zastávky MHD; availabylity; public transport stops; urban publish transport; walk distance