Studium modifikace vybraných propelentů uhlíkovými nanotrubičkami - Mašek, David (Univerzita Pardubice, 2007)
Práce je zaměřena na zkoumání změny mechanických a balistických vlastností propelentů vlivem přídavku uhlíkových trubiček.
Study of modification of particular propellants by carbon nanotubes
Keywords: uhlíkové nanotrubičky; energetické materiály; propelenty; rychlost hoření