Das Schulsystem in Hamburg : Ein Beispiel eines landeskundlichen Themas im Deutschunterricht - Hanáková, Zdeňka (Univerzita Pardubice, 1999)
Práce se v teoretické části zabývá jedním z témat Landeskunde, a to školským systémemv Hamburgu. ten je zde porovnáván se školským systémem u nás. vedle tioho je zde věnována pozornost i samotnému pojmu "Landeskunde".
Školský systém v Hamburgu
Keywords: školské systémy; němčina; výuka; vlastivěda