Prozákaznická struktura tarifu IDS IREDO - Tyc, Radovan (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce je zaměřená na prozákaznickou strukturu integrovaného dopravního systému IREDO. Teoretická část práce je věnována obecné charakteristice integrovaných dopravních systémů. Praktickou částí práce je analýza tarifu integrovaného dopravního systému IREDO a následné návrhy možných změn v něm. Práce obsahuje analýzu dalších dvou vybraných dopravních systémů z České republiky pro porovnání poskytovaných služeb. Pro potřebu získání názoru cestujících na tarif IREDO práce zahrnuje dotazník, který spolu s osobním názorem autora tvoří základ pro navrhované změny v tomto tarifu.
IDS IREDO Tariff Structure for customer
Keywords: integrovaný dopravní systém; IREDO; jízdenka; jízdné; tarif; veřejná hromadná doprava; integrated transportation system; IREDO; ticket; fare; tariff; public transport