Rozhodovací metody - tvorba modelu pro rozvoj firmy - Kožuriková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2010)
Bakalářská práce se zabývá rozhodovacími metodami - tvorbou modelu pro vývoj (rozvoj) firmy. V první kapitole jsou vymezeny základních pojmy v oblasti rozhodování. V druhé části je charakterizována firma Luděk Bursa a faktory ovlivňující rozvoj podniku. Ve třetí části je řešen návrh modelu rozhodovávání pro rozvoj podniku. V poslední kapitole je analýza rozhodování a za pomocí rozhodovacích metod je navrženo optimální vyhodnocení a doporučení firmě.
Decision-making procedsses - creating a model development of the firm
Keywords: Rozhodování; rozhodovací analýza; varianty řešení; rozhodovací procesy; fáze rozhodování; rozhodovací matice; kritéria; Saatyho metoda; AHP metoda; decision-making; decision-making analysis; alternative solution; decision-making processes; phases of decision-making; decision matrix; criterions; Saaty's method; AHP method