Státní sociální podpora - Slapnička, Martin (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá problematikou státní sociální podpory v České republice. Nastiňuje předpoklady, ze kterých by měla každá sociální podpora vycházet.
State social support
Keywords: státní sociální podpora; životní minimum; záchranná sociální síť; přídavky; příspěvky; dávky