Informovanost studentek porodní asistence v oblasti aromaterapie - Hájková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2024)
Bakalářská práce nese název "Informovanost studentek porodní asistence v oblasti aromaterapie". Teoretická část popisuje historické pozadí aromaterapie, proces extrakce esenciálních olejů z rostlin a jejich aplikaci během těhotenství a porodu. Průzkumná část si klade za cíl vyhodnotit úroveň povědomí studentů před a po prezentaci odborné přednášky na dané téma.
The awareness of midwifery students of aromatherapy
Keywords: historie; aromaterapie; éterické oleje; hydrolát; těhotenství; trimestr; porod; vzdělávání; informovanost; history; aromatherapy; essential oils; hydrosol; pregnancy; trimester; childbirth; education; awareness