Induktivní úsudky o příjmech a výdajích českých domácností - Přibyl, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2022)
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním struktury příjmů a výdajů vybraných českých domácností z roku 2008 a jejími změnami prostřednictvím průřezových dat do roku 2018. Teoretická část popisuje vývoj metodiky a průběh individuálního zkoumání domácností a praktická část je zaměřena na využívání statistických metod k vyvozování závěrů o zjištěných skutečnostech.
Inductive outcomes about income and expenditure of Czech households
Keywords: příjmy a výdaje; české domácnosti; statistické metody; statistika; income and expenditures; czech kouseholds; statistica methods; statistics