Specifické rysy nezaměstnanosti svitavského regionu - Dvořáková, Gabriela (Univerzita Pardubice, 2008)
Teoretická část bakalářské práce je zaměřena na obecnou problematiku nezaměstnanosti. Obsahuje vysvětlení pojmu nezaměstnanost, popis různých stavů nezaměstnanosti jak podle příčin, tak i podle některých dalších charakteristik a vývoj nezaměstnanosti v České republice. Empirická část je věnována nezaměstnanosti regionu Svitavy a postojům jednotlivců k nezaměstnanosti.
Specific streams of unemployment in region Svitavy
Keywords: Nezaměstnanost; Svitavy; Úřady práce; Unemployment; employment agencies