Racionalizace práce v dopravní firmě TERRA transport Ostrava, spol.s.r.o. - Hrubá, Marcela (Univerzita Pardubice, 2002)
Analýza současného stavu firmy TERRA transport, návrh nového systému organizace přepravních služeb.
Racionalization of work in the forwarding company TERRA transport Ostrava,Ltd.
Keywords: dopravní firmy; analýza dopravy; přeprava; racionalizace