Mezinárodní migrace a migrace v České republice - Veselá, Jana (Univerzita Pardubice, 2002)
Tento článek je věnován problematice mezinárodní migrace, typům pracovních migrací v České republice, mezinárodní spolupráci a přístupu ČR k EU v oblasti migrace.
Keywords: Migrace; práce; imigrace; Česká Republika; Evropská Unie